Inte Min Dag :(

Nix det har inte varit min dag alls idag. Det började med att man vaknade ganska så tidigt för att det kliade så mycket. Sover inte så mycket på grund av det. Sen så gick min sötis upp och när han går upp är det typ en timme tills jag själv ska upp och jag brukar knappt märka att sötisen går upp. Men imorse gjorde jag jue det eftersom att jag redan var vaken. Sen så försökte man somna om men då kommer sötisen in och säger att det är strömavbrott i fall jag går upp och det är helt mörkt. Så det var snällt av honom att säga det faktiskt :) Men sen så försökte man sova igen. Men det gick sådär för då kom strömmen tillbaka och stereon började spela så jag fick gå upp och stänga av den. Lamporna var oxå tända men dem brydde jag mig inte om att släcka etfersom att jag själv skulle upp. Men i alla fall gick och la mig igen och då ringer min klocka...så det blev att jag snosade en gång. Var såå trött.
Man går upp och så får man börja med att smörja sig eftersom att det kliar så man håller på att bli tokig. Men hjälper sådär med salvan. Sen så får man vänta en stund att klä på sig för annars bara klibbar det. Menmen gick ganska så bra på morgonen sen förutom att jag var trött....
Jag kom till skolan och det var väl ok till en början men så efter en stund så var man ännu trötttare och det blev kallare och kallare i klassrummet. Kan säga att det är typ lika varmt/kallt i vårt klassrum som det är ute. Så ni kan jue tänka hur vi satt där och frös. Jaa så man kunde inte koncentrera sig för det och sen så är jag ganska såå skoltrött har jag märkt. Menmen sen blev det i alla fall rast och det var ok. Åt ett päron och drack en kopp kaffe. Efter det fick jags sjukt ont i magen och har det fortfarande :( Det positiva kom när vi skulle ha nästa lektion på eftermiddagen för då fick vi sitta i en annan sal. Där dom sa att det skulle vara varmare. Men icke det slutade med att man satt med halsduk,vantar och jacka på sig och frös. Sen så mår jag inte så bra heller...så det gjorde inte saken bättre alls :( Sen så skulle vi sitta i det klasrummet från 12.30-15-30 med en liten paus. Håll på att bli galen.
¨
Såå idag har jag varit sjukt irreterrrad på allt och klagat på det mesta. Mest på skolan då etfersom att vi har lärare som inte lyssnar på vad vi vill och vi har alldeles för mycket att göra. Kan säga att jag är helt slut. Känns som att jag inte orkar mera snart. Vill bara sova, sova, sova känns det som.

När jag kom hem från skolan så ringde jag även till vårdcentralen eftersom att jag står snart inte ut med kliandet. Hjälper som sagt inte att jag smörjer mig och sen så är jag lite rödflamig här och var, så min hud är inte som den ska. Såå hoppas jag får någån hjälp med det imorgon. Såå man kan få sova och få vara lite social.

Massa klagande nue igen. Men känns som denna veckan har vatt det mer eller mindre. Man måste nog ha sådana dagar oxå ibland....fast att man inte vill!!!

Kanske kommer med något roligare inlägg senare ikväll om jag orkar för det...ni får ta det som det är helt enkelt.

Kramis på er i alla fall :)

Kommentarer
Skrivet av: Linda

Tack så mkt gumman =) hur är de idag? kramar

2007-11-15 @ 18:41:00
Blogg/hemsida: http://liindac.blogg.se
Skrivet av: evamy

Det blev ris med en kycklinggryta. Bara vanliga kycklingfileer och sen uncle bens tikki masala. Sån färdig burk som man bara häller i. Kan jag rekommendera!

2007-11-15 @ 19:42:54
Blogg/hemsida: http://evamys.blogg.se
Skrivet av: tinkerbellan

jag har samma problem kli kli kli.. o ÄNNU VÄRRE efter att man duschat..

2007-11-15 @ 20:02:00
Blogg/hemsida: http://www.tinkerbellan.webblogg.se

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback


RSS 2.0