Mest Aktiva!!

Såg precis att jag är med bland dem mest aktiva ikväll. Ligger på plats nummer 15. Tyckte det var lite skoj eftersom att jag brukar aldrig vara med på den listan....men någon gång så ska det jue oxå hända :) Tycker själv att jag inte gör så mycket för att vara aktiv mer än att skiva i min blogg nån gång om dagen och så läser jag jue
andras bloggar såklart :)

Blev förresten precis medlem på bilddagboken.se men vet ej om jag ska behålla den. Tänkte mest kolla vad det var....Men tänker absolut inte övger min webblogg. Det kan jag lova så ni behöver inte vara oroliga :)

Man kanske ska gå och sova nue. Blev aldrig att jag gjorde det innan. Jag fastar lätt framför datorn på kvällarna. Fattar inte vad det är som gör att det är roligare att sitta här då. Är jue mer eller mindre inne på samma sidor på dagen oxå....Men ska försöka att dra ner på att sitta vid datorn så mycket. Finns jue så mycket annat man kan göra....men kan lova att jag kommer inte sluta blogga för det tycker jag är väldigt roligt än så länge :)


Godnatt på er mina kära läsare :)
Kommentarer
Skrivet av: Line

Det låter utmräkt att du stannar kvar på webblogg!:)Tack förresten för dina fina kommentarer inne hos mig. Hoppas verkligen att din nacke och rygg är bättre idag, inte skoj att gå och behöva ha så ont. Hoppas du får en underbar dag!Kram

2007-11-02 @ 07:50:25
Blogg/hemsida: http://liine.webblogg.se
Skrivet av: tinkerbellan

Bilddagboken har jag oxå.. är väl OK.. men jag tror jag gillar PIXBOx mer.. http://tinkerbellan.pixbox.se har jag som adress där.. bra att kombinera bloggen med en bildsida..

2007-11-02 @ 09:12:35
Blogg/hemsida: http://www.tinkerbellan.webblogg.se
Skrivet av: Aleya

Jag är väldigt nyfiken på hur man hamnar på den där listan egentligen. Jag ligger också där just nu och jag vet inte vad jag gjort för att förtjäna det :)

2007-11-02 @ 09:32:57
Blogg/hemsida: http://aleya.webblogg.se
Skrivet av: Linda

Hejhej..
hur är de?
såg att du är från stan =)
Vart i stan bor du?
Kram

2007-11-02 @ 10:56:06
Blogg/hemsida: http://liindac.blogg.se
Skrivet av: Linda

Vi bor på Österäng.. Kram

2007-11-02 @ 12:11:29
Blogg/hemsida: http://liindac.blogg.se

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback


RSS 2.0