Niklas Mat

Om en stund så ska jag kolla på Niklas Mat här jag tänkt. Jag tycker han lagar god mat och inte så svåra recpet är det heller. Så det brukar jag kolla på torsdagar. Finns inte så mycket annat skoj på tv:n annars ikväll. Kanske ska se andra delen på Labyrint oxå, men tyckte inte den verkade så bra. Men ska kanske ge den en chans till...

Jag tog som sagt tag i städningen innan i eftermiddag. Det tog sin lilla stund. Men så nöjd är jag nue efterråt att jag tog tag i det eftersom att det behövdes :) Så nue känner man sig duktig...haha.
När jag nästan hade städad klart ringde min bror och frågade om han och Tindra kunde komma och hälsa på en runda. Självklart sa jag JA!! Hade jue ej träffat dem på en vecka. Alltid skoj att träffa dem och få busa med busiga Tindra. Dem var här en bra stund och jag busade en del med Tindra och så kollade på på Pippi :) Hon skulle även stå på en pall och titta på när jag diskade....hon är såå söt.

Imorgon är det fredag och då är jag ledig. Ska kanske fika med Jessica på eftermiddagen. Får nog messa henne och fråga hur det blir. Sen imorgon kväll så ska jag och sötisen hem till landet där vi är bjudna på middag. Vi ska även spela lite WI, som vi ska ta med oss och s blir de nog lite sjungande med, Singstars såklart :)

Gör alla ni andra ikväll, nyfiken??


image235



Kommentarer

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback


RSS 2.0