Så roligt...

att det var såå många som gillade mitt nya utseende på min blogg :) Känns roligt. Det är alltid skoj att förnya saker och ting. Det är mycket roligare att läsa och kolla på en blogg om det har ett annorlunda utseende och inte ser ut som alla andra....det verkar finnas väldigt många olika saker man kan göra med sin blogg. Nästan varje dag så ser man nån blogg som är jätte fin. Synd man inte förstår sig på att fixa och så själv. Tur då att man har Anna :)

Idag har jag som sagt hållt på med skolarbete. Känns nästan som det är det ända man gör nue. Men nue är jag snart klar med det ena arbetet, skönt det. Har man bara ett kvar att göra.
Jag har jue även tränat ikväll och det gick bara bra. Jag, Vonka och Madde stack tidigare till badhuset för att simma lite innan träningen. Kan säga att man var tröttare efteråt eftersom att man hade simmat en hel del innan. Vi ska försöka simma lite innan varje träning, eller efter.

Nue ska jag gå och kolla lite på tv och gosa med min sötis :)


Kommentarer
Skrivet av: Fredrik Mårtensson

mkt fin blev din blogg syster :D

2007-10-02 @ 22:37:23
Skrivet av: Cissi

Hihi snott mottot ser jag*ler* Kanske är det så att fröken tittar på andra avenyn? *ler*
För att skryta lite så är faktiskt en polare till mig med där.. han spelar den killen vars föräldrar dog i en trafikolycka, bor nu med en tjej som jag tror heter roxanne.. *skäms att jag inte tittar på serien för att stödja honom*

2007-10-03 @ 14:26:56

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback


RSS 2.0