Me&I party :)

Idag har jag varit på Me&I party hemma hos Veronika. Men det var Helena som var säljare. Det var jätte trevligt och Helena visade många fina och färgglada kläder, både till barn och vuxna. Men mest till barn så det är synd att man inte har en liten själv. Men ska kanske beställa nått till Tindra sen och sen nån dag kan man kanske beställa till sin egen. Men det dröjer jue så man får hoppas me&I finns kvar då.. Jag beställde i alla fall en klänning till mig, men är lite sådär om jag ska ha den eller inte. Får tänka lite på det där...måste jue som sagt spara med. Men svårt när man gillar kläder så mycket. Ska lägga upp en bild på den så ni får se. Som sagt det var mycket trevligt, alltid skoj att kolla på kläder...hehe.

Såhär ser klänningen ut som jag kanske ska ha....


Jag och Peter var jue som sagt hemma hos mina föräldrar på middag igår. Det var super trevligt. Vi blev bjudna på god tacopaj och sallad och efter det så fikade vi på spettkaka....mums säger jag bara :) Under kvällen så spelade vi EyeToy och så sjöng vi oss nästan hesa.....det var jätte skoj :) Synd bara att dem inte hade fler singstars skivor än den dem hade....men dem skulle nog fixa fler tils nästa gång man ska dit, nice!! Efter allt sjungande och spelade så blev det att vi satte oss och spelade en runda kort, Kanasta. Det gick ganska så bra för mig och sötisen...vi kom tvåa i alla fall. Hade en trevlig och mysig kväll hemma på landet med god mat och gott vin :)

Här kommer lite bilder från kvällen hos Mamma och Pappa. Har slappekläder på mig eftersom att dem hade så varmt så bytte om till slappekläder istället, sen så blev man så varm när man spelade Eyetoy, eftersom att man själv ska röra på sig då...

     


Ha en fortsatt trevlig kväll....


Kommentarer

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback


RSS 2.0