Söndag.

Tråkig rubrik kanske, men kom inte på någon annan. Idag blir det antagligen en lugn hemma dag. Har vatt full rulle annars ihelgen så det kan vara skönt att bara ta det lugnt idag. Vi ska kanske köra ut till skopunkten en runda och kolla skor, behöver ett par nya vinterstövlar och tänkte kolla om dem har några där som jag vill ha. Sen så ska vi tvätta idag oxå...annars blir det nog en lugn dag som sagt.

Tänkte ta och berätta lite om min helg.

Ifredes blev det jue som sagt att Ullis och Micke kom hit och det blev att vi inte kollade på någon bio. Utan vi satt och drack lite och spelade nån omgång kort. Sen så stack vi till biljardkompaniet där man testade på att spela biljard men det gick sådär. Så det blev att killarna spelade några rundor bara. Var inte så skoj på bijard så vi var ej där så länge. Vi stack hemåt igen efter nån timme där vi spelade en runda kort till innan Ullis och Micke skulle ta bussen hem.. Det var en trevlig och rolig kväll :)

    


Kärlek :)

Igår så var jue på Bowlingkalas och det var jätte roligt. Jag spelade ganska så bra för en gångs skull och jag gjorde till och med två strikar :)
Efter bowlingen så var vi hemma hos Peters mamma och dem och åt. Vi fick en nån sorts macka med många olika soters pålägg på. Nästan som smörgåstårta. Det var jätte gott. Vi gick sedan en några olika sorters kakor och tårta till efterätt....det var oxå såå gott och mätt var jag efteråt. Det var ett trevligt kalas fast att man var lite seg...
På kvällen igår så blev det att jag och sötisen körde hem till min moster och dem för att vi skulle spela kort med Ullis och Micke. Även mina föräldrar var där. Så vi hade jätte skoj...:)
Det var min helg detta.

   
   
          Laddar upp                       E som fyller år
 
Söt kisse            Gulligt :)


Kommentarer

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback


RSS 2.0