Tisdag!!

Jag sitter i skolan just nue och har precis blivit klar med en skoluppgift. Jag är ledig idag men fick gå hit för att kunna skriva den eftersom att våran data har fortfarande inte kommit. Börjar bli lite drygt.

Med mig är det bara bra, nue i alla fall. Igår var det inte så bra. Jag fick gå hem från skolan för jag mådde jätte illa. När jag kom hem var jag tvungen och kräka och så var jag dålig i magen. Mådde illa hela dagen men framåt kvällen så blev jag bättre igen och kunde äta och så. När jag vaknade imorse så var allt bra igen. Så jag vet ej vad det var igår, kanske hade ätit nått konstigt eller nått.

Jag tänkte berätta lite om min helg:
Ifredes så var jag ledig och jag slappade mest hela dagen eftersom att jag hade migrän. När min sötis kom hem från jobbet så var det lite bättre så vi körde och handlade lite. Sen var vi bara hemma och gosade och kollade på film.
Ilördes så tvättade vi och fixade lite. Sen vid fem tiden så begav vi oss hem till Palle, Vonka och Tindra eftersom att dem skulle ha kräftskiva. Det var väldigt trevligt att träffa vännerna och det var gott med räkor och kräftor :)
Isöndes så gjorde jag och sötisen inte så mycket, vi slappade mest hela dagen. Skönt att göra det ibland och inte ha en massa måsten.

Nue ska jag snart gå hem och fixa lite mat och så. för sen ikväll ska jag träna vattengympa. Ska bli skönt att komma igång med träningen igen.

Haa det så bra!!
                                                                                              Kramis


Kommentarer

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback


RSS 2.0