Jobbat Natten...

Och det gick bara bra, fast att det var första gången jag jobbade själv och inte gick bredvid. Jag jobbade där uppe för det är där jag ska vara mest i sommar och det var lugnt, kändes som jag hade bra koll på läget och om det var nått så frågade jag bara Pernilla som jobbade där nere. Hon var hur trevlig som helst och det gick jätte bra att jobba tillsammans. Hade mycket skojsigt =) Var väldigt pigg inatt oxå och är det fortfarande men får gå och sova snart ändå, känns som att det kan behövas.
Som sagt det var e lugn natt i stort sett förutom framåt småtimmarna på morgonen då det körde ihop sig en anning där nere och sen så började alla larma samtidigt, så det körde ihop sig lite och vi blev lite försenade. Men vi löste det så det ordnade sig...sånt kan jue hända när som.

Har precis pratat med min sötnos eller andra gången blir det för jag ringde han när jag slutade med sen så var jag tvungen att berätta en sak så fick ringa igen...hehe =) Saknar honom jätte mycket för det är ej så skoj att man knappt ses nått på kvällen innan jag ska jobba och sen så ses man inte fråns han kommer hem från jobbet. Menmen det går som tur är....men är man saknesjuk så är man.

Läggdags var det, ni får ha en bra dag!!!


image773






Kommentarer
Skrivet av: Jenny

Sov gott vännen :=)
Kram

2008-04-25 @ 08:41:24
Blogg/hemsida: http://aikmansgirl.webblogg.se
Skrivet av: DENISE DORNELL

tack så mkt! du också:) solens kiner ännu!

2008-04-25 @ 11:07:49
Blogg/hemsida: http://dld.blogg.se
Skrivet av: DENISE DORNELL

ja ska på coktailfest idag:) durå?

2008-04-25 @ 14:07:07
Blogg/hemsida: http://dld.blogg.se

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback


RSS 2.0