Slapp Och Najs Dag =)

Jag och Paul bestämde sen förra helgen att vi bara skulle ha en lugn och mysig dag tillsammans idag!!! Så ingen av oss skulle boka upp nått annat, utan vi skulle bara vara med varandra....såå har det varit idag oxå nästan i alla fall =)

Vi gick upp ganska så sent idag, klockan var efter elva men vi behövde lite sovmorgon för igår var det verkligen full rulle men det tänkte jag skriva om sen....När vi klev upp så satte vi bara på oss myskläder, jag gick runt i morgonrock och han i ett par najs pyjamasbyxor bara, hehe =)
Sen stack han och handlade lite frulle och sen så kom han hem och fixade det så det blev en sen frulle, menmen varför stressa liksom?? Mycket najs frulle blev det!!
Efter det så slappade vi bara och bara va och hade det myspys, hehe =) Jag fick sedan ett sms av dem som ska flytta in i min lägenhet och frågade om dem kunde komma och mäta lite så vi var snälla och sa att vi kunde komma bort där så dem kunde få göra det....Så vi fick snällt gå och duscha lite och byta till andra kläder, lite kallt kanske att gå ut i morgonrocken, hehe....

Usch vad det ser ut där hemma nue när Peter flytttat ut, massa damm och skit överallt nästan så man skämdes när man tog dit dem där för att mäta. Menmen det gjorde dem inget sa dem, tur det!!
Jag och Paul kollade sedan vad som fanns i min kyl och frys, finns jue en del mat där!! Så vi tog hit lite så vi kunde laga nått gott som nue ikväll =)

Såå nue står han vid spisen och ska laga mumsig mat till oss, han är såå snäll och jag blir fruktansvärt bortskämd i mellan åt!! Är jue inte riktigt vann vid det men han tar hand om mig på ett sätt som ingen annan har gjort =)
Denna dagen kommer jag minnas länge, för den har vatt super och vi har haft det såå bra och vi kommer nog få en bra kväll oxå...köpte lite gottis som vi kan ha sen framför tvn när vi bara ska gosa, kanske??

Hmm igår var vi jue i Lund och jag fotades jue som sagt!! Tre tema blev det och det blev en hel del bra bilder som han kommer använda och som jag sedan ska få när han redigerat och fixat dem!! En väldigt trevlig och rolig fotograf var det och seriös oxå för den delen. Han får gärna fota mig fler gånger!!
Det var skoj att man tog tag i det igen och man fick jue en del överraskningar som man inte trott på riktigt men nue fick jag och några andra se det med egna ögon....
Paul min lillebror och Sara var jue en runda på Nova med, jag hann en med det för jag fotades jue men dem var snälla och shoppade ett jätte snyggt somrigt linne i turkost och så är det silverstreck eller vad man ska säga på det oxå...mycket najs!!
Efter Lund så körde vi och käckade här hemma istan och sedan körde vi hem min bror och Sara och sedan körde vi och hämtade Pauls bil i Förlöv!! Sen så begav vi oss till Gärds Köpinge för att lämna lite tv-spel till en av hans brorsdöttrar och sedan körde vi till Jessi och Marcus och fikade och kollade på tv och så blev det lite skvaller och såå. Jätte trevligt hade vi det och det var gott med chockladpudding och grädde. mums!!


Tack Sara för all hjälp igår med hår och smink och tack Paul för att du ställfr upp och var chaffis och tack lillbrossan för sällskapet, hehe =) =) Hade en mycket najs dag med er igår!!!


P+P





Kommentarer
Skrivet av: Jen

Jadå absolut :) Hur har du själv haft de?

2008-04-06 @ 18:28:56
Blogg/hemsida: http://www.metrobloggen.se/JenniferLindberg
Skrivet av: Anonym

Ah ganska mycket plugg, inte kul :P

2008-04-06 @ 18:36:29
Blogg/hemsida: http://celebratelife.blogg.se
Skrivet av: Jenny

Du kanske lägger upp en bild sedan då :)
Härligt att du är lycklig, för det låter verkligen som att du är jätte lycklig.
Kramar

2008-04-06 @ 19:23:33
Blogg/hemsida: http://aikmansgirl.webblogg.se
Skrivet av: Tobias

nice blev det ngt gott till middag ? :D

2008-04-06 @ 19:26:14
Blogg/hemsida: http://grymtroligperson.blogg.se/
Skrivet av: Wysteriia

Va roligt, det ska bli kul att se resultatet! :D

2008-04-06 @ 19:34:18
Blogg/hemsida: http://Wysteriia.blogg.se
Skrivet av: Anonym

Ah det är inte direkt kul :P

2008-04-06 @ 20:08:34
Blogg/hemsida: http://celebratelife.blogg.se
Skrivet av: Tobias

mums det där lät supergott :D

2008-04-06 @ 22:16:03
Blogg/hemsida: http://grymtroligperson.blogg.se/
Skrivet av: Tobias

svar: toppenkväll :D dudå?

2008-04-06 @ 22:32:51
Blogg/hemsida: http://grymtroligperson.blogg.se/
Skrivet av: Tobias

svar: usch då, bara du inte håller på att bli sjuk :O

2008-04-06 @ 22:42:41
Blogg/hemsida: http://grymtroligperson.blogg.se/
Skrivet av: Tobias

svar: jag hoppas så, typiskt att bli sjuk nu när våren är på ingång ;O

2008-04-06 @ 22:47:55
Blogg/hemsida: http://grymtroligperson.blogg.se/
Skrivet av: Tobias

svar: krya på dig iaf :D

2008-04-06 @ 22:49:21
Blogg/hemsida: http://grymtroligperson.blogg.se/
Skrivet av: Tobias

svar: du får sova så gott :D

2008-04-06 @ 22:57:28
Blogg/hemsida: http://grymtroligperson.blogg.se/

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback


RSS 2.0