Dax för skolan igen...

Usch ja, om en timme ska man vara i skolan igen. Börjar halv ett idag och slutar klockan två, är jue inte så länge men ändå!!! Jaja det ska säkert gå bra, ska jue börja en ny kurs idag, sjukvård. Jag skulle även få en uppgift av min lärare idag som jag ska göra bara för att jag reser bort. Men verkar inte va så stor uppgift, kan jue hoppas det i alla fall.

Jag gick faktiskt upp vid halv tio idag och då satte jag mig vid datan en liten stund innan det va dags att kolla på reprisen av Days. Efter jag hade kollat på det så hoppade jag in i duschen och duschade och efter det klädde jag på mig och gjorde mig i ordning. Så nue är jag redo för skolan.
Tänkte at jag skulle ta något att äta strax, blir nog bara en yoggie och någon frukt. Får äta mer sen när jag kommer hem igen om jag skulle vara hungrig....

Efter skolan så tänkte jag gå inom biblioteket, ligger jue precis vid skolan så. Jag tänkte kanske låna någon bra bok som jag kan ha med mig på resan. Har en bok som jag ska läsa och så ska jag låna en av min klasskompis men vill ha någon till känner jag, fall i fall. Funderar på att låna Marian Keyes nya bok, den verkar bra. Har läst några böcker med henne innan och dem var riktigt bra så det är nog denna med. Kan jue hoppas den finns på biblan. Annars får jag se om där är någon anna som faller mig i smaken.

Nehä ska ta något att äta nue som sagt innan det är dags för att gå....

Jag hoppas att ni får en bra dag idag, vad ska ni göra förresten??

image500




Kommentarer
Skrivet av: Wysteriia

Jag ska träna idag o sen åka hem till pappa :) Ska inte göra alltför mycket med andra ord ;)

2008-01-08 @ 11:46:23
Blogg/hemsida: http://Wysteriia.blogg.se
Skrivet av: Anonym

Åh så skönt, själv slutar jag fem :O suuuck :P

2008-01-08 @ 11:55:13
Blogg/hemsida: http://celebratelife.blogg.se
Skrivet av: Frida

Låter som om du oxå hade en bra helg :), skönt att få det städat och klart innan ni åker! Fick du tag på boken? Jag tycker oxå om Marian Keyes, men har inte läst hennes senaste. Får du tag i den så får du recensera den för mig senare :)
Då åker ni imorgon, vilken tid? Får ju önska er lycka till på er resa och hoppas den blir fin och så :) Får även grattulera i förskott, du får säkert en fin födelsedag! :)
Ha det så fint! Kram

2008-01-08 @ 14:37:23
Blogg/hemsida: http://hijadelaluna.blogg.se
Skrivet av: Lovisa

Hoppas du får en bra dag!

2008-01-08 @ 15:12:42
Blogg/hemsida: http://emmaochlovisasblogg.blogg.se

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback


RSS 2.0