Trevlig Kväll =)

Japp det har det verkligen varit, hela dagen har faktiskt varit bra idag!! Fick jue reda på en bra nyhet och det gjorde hela min dag =)

Ikväll så har jag varit med Paul ute hos hans föräldrar och ätit middag. Vi blev bjudna på Pasta och Köttfärssås, det var sjukt länge sen jag åt det så det var såå gott!! Det var andra gången jag var där ikväll och man blir lika välkommen varje gång, får kram och allting när jag kommer. Känns så bra =) Vi satt och snackade en massa och hade det väldigt trevligt och sen så satt vi och kollade på lite Jaugarer på nätet, för dem är helta galna om dem bilarna....hehe!! Dem är verkligen jätte goa hans föräldrar, så snälla och måna om en dem bryr sig verkligen om en när man är där och man får vara hur som helst!! Känns skönt att man kan vara sig själv!!!

Idag blev det totalt 9254 steg, det blev ändå en del fast att jag har inte gått några längre sträckor idag. Har mest tagit det lugnt!! Men fast man bara är hemma så blir det att man rör sig upp och ner och hit och dit och det blir jue lite steg bara på det. Som man inte tänkt på innan.
Det ska bli intressant och se slutresultatet imon sen för imorgon ska jag jue till praktiken så det ska bli så det ska bli skoj och se hur många steg man tar där, får där kan man springa hit och dit ibland!!

Praktiserar jue hela helgen så för min del lär det inte hända så mycket annat. Har ingen inplanerat alls. Får se om man kanske hittar på nått imonkväll efter jag slutat. Slutar 20.00 då så man hinner göra nått om man vill för jag börjar inte fråns halv 1 på lördagen. Jaja får ta dagarna som dem kommer, får väl se vad man orkar med oxå!!!

Jag ska jue förresten till ABK, bobutik oxå imorgon innan praktiken. Jag och dem jag ska byta lägenhet med ska dit och skriva på lite papper och såhär. Riktigt skönt att vi och dem på ABK hade tid att ta emot oss redan imon. Känns toppen att det ordnar sig nue, man börjar se ett ljus i allt det mörka som varit =)

Nue ska jag gå och sova tänkte jag.....ha det gött!!!!

Kommentarer
Skrivet av: Tobias

svar: visst ere :) kram på dig och sov så gott!

2008-03-13 @ 23:14:36
Blogg/hemsida: http://grymtroligperson.blogg.se/
Skrivet av: tinkerbellan

v'nner.. hmm ser e nog mer som ett par.. annars äter man väl itne middag hos föräldrarna eller?? jaja det e ju kul att du har hittat en ny.

2008-03-14 @ 07:53:06
Blogg/hemsida: http://www.tinkerbellan.webblogg.se
Skrivet av: Emma

Åå, vad gott med pasta och köttfärssås! ;D
Ha en bra fredag! Kram

2008-03-14 @ 08:47:30
Blogg/hemsida: http://larose.blogg.se
Skrivet av: Anonym

Tack detsamma, vad har du för planer idag

2008-03-14 @ 08:48:55
Blogg/hemsida: http://celebratelife.blogg.se
Skrivet av: Anonym

Ah men det låter bra hurru :)

2008-03-14 @ 08:54:01
Blogg/hemsida: http://celebratelife.blogg.se
Skrivet av: Anonym

Nej inte många, ska hem och mysa med min älskling hela kvällen
:D
Hur länge ska du jobba ikväll?

2008-03-14 @ 09:47:52
Blogg/hemsida: http://celebratelife.blogg.se
Skrivet av: Tobias

svar: tack :D ha en toppendag du med!

2008-03-14 @ 09:52:29
Blogg/hemsida: http://grymtroligperson.blogg.se/
Skrivet av: Anonym

OPkej jag förstår ;) Trodde först du började 20 :P haha :D

2008-03-14 @ 09:54:56
Blogg/hemsida: http://celebratelife.blogg.se

Lämna en kommentar till inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du att säga?:

Trackback


RSS 2.0